weerpagina.warnez.com: meer over weer, astronomie en meer...

Weerpagina

Over weer, astronomie en meer...

Disclaimer

De informatie op https://weerpagina.warnez.com (de "Dienst") is enkel bedoeld voor algemene doeleinden.


"weerpagina.warnez.com" zal in geen enkel geval aansprakelijk kunnen gesteld worden voor fouten of ontbreken van informatie in de inhoud van de Dienst.


In geen enkel geval zal "weerpagina.warnez.com" aansprakelijk zijn voor enige speciale, directe, indirecte, gevolgschade of incidentele schade of enige schade, ongeacht of het gaat om een contract, nalatigheid of andere schending die voortvloeit uit of in verband staat met het gebruik van de Dienst of de inhoud van de Dienst. "weerpagina.warnez.com" behoudt zich het recht voor om op elk moment -zonder voorafgaande kennisgeving- toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan de inhoud van de Dienst aan te brengen.


"weerpagina.warnez.com" is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites.


"weerpagina.warnez.com" garandeert niet dat de website vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.


-----


Om het in eenvoudige woorden te zeggen: we doen ons best om zo correct mogelijke informatie te geven, maar gebruik deze site (en haar inhoud) op eigen risico en hou rekening met het copyright. (laatste update: 28/9/2017)

weerpagina.warnez.com

© 2023

Disclaimer │ Icons made by Flaticon authors from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY │ Site developed by Bart Warnez │ WDB V1.7